More Website Templates at TemplateMonster.com!

beste hotels

Hotel
Monteplaya

Malgrat de Mar

vanaf 48,-

Hotel
Moremar

Lloret de Mar

vanaf 44,-

Hotel
Horitzo

Blanes

vanaf 78,-

COSTA BRAVA

De Costa Brava geldt al jaren als een geliefde bestemming vanwege de zon, zee en het stand. Wanneer je zelf je hotel en vlucht los boekt bespaar je al snel tientallen tot enkele honderden euro's op je reis. Hotel-zoeken.bevergelijkt de tarieven van alle grote hotelaanbieders en zet deze overzichtelijk op een rijtje. Hotels aan de Costa Brava vindt u hier met kortingen tot 70% en vluchten kunt u voordelig boeken bij onder andere Ryanair en Jetairfly.

Lloret de Mar geldt al jaren als de populairste bestemming van de Costa Brava. Jaarlijks komen hier tienduizenden toeristen voor hun zon, zee en strandvakantie. Ook in de avond uren is het hier zeer levendig met tientallen disco's en bars, wat het met name ook onder jongeren een geliefde bestemming maakt. Nabije badplaatsen zijn Blanes en Tossa de Mar.

Ongeveer 12 kilometer onder het drukke Lloret de Mar ligt het gezellige Malgrat de Mar. Doordat hier minder uitgaansgelegenheden zijn is het hier ook met gezinnen prima vertoeven. De 2,5 km lange boulevard is sfeervol met vele restaurantjes en winkeltjes. Van half mei tot half oktober zijn de temperaturen prima, met juli en augustus als warmste maand. Dan kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 graden, maar vind je aan de brede stranden en blauwe zee heerlijke verkoeling. Interessante dorpjes in de omgeving zijn Santa Susanna, Callela en natuurlijk Lloret de Mar.