More Website Templates at TemplateMonster.com!

hotels op tenerife

Tenerife

Dit eiland staat al tientallen jaren bekend als een zeer geliefde bestemming in zowel de winter als de zomer. De winters zijn mild met temperaturen tussen de 19 en 25 graden en de zomers niet te heet met temperaturen tussen de 24 en 30 graden. Omdat Tenerife een eiland is staat er vrijwel altijd een aangenaam windje die voor verkoeling zorgt. Je kan het Tenerife grofweg verdelen in twee delen: Het rots-achtige mindrer toeristische Noorden en het Zuiden waar veel meer badplaatsen en toersiten te vinden zijn.

Tenerife heeft twee internationale luchthavens vanwaar vele vluchten vertrekken, je kunt onder andere vertrekken vanaf Brussel, Charleroi, Oostende en Luik. Maar bijvoorbeeld ook vanaf Maastricht, Eindhoven of Dusseldorf. Er zijn meerdere lowcost maatschappijen die tegen zeer scherpe tarieven naar Tenerife vliegen.

Hotels Tenerife

Hotels op Tenerife

Het Zuiden van Tenerife kent het beste klimaat en hier zijn dat ook de meeste hotels gevestigd, verspreid over meerdere badplaatsen. In plaatsen zoals Playa de Las Americas, Los Christianos, Adeje en Arona vind je tientallen hotels, maar er zijn ook plekken waar je wat rustiger van je vakantie kunt genieten zoals San Miguel de Abona.

De bekendste plaats in het Noorden is Puerto de la Cruz. Hier zijn meedere hotels gebouwd met fenomenale uitzichten over de kust en oceaan. Naast een heerlijk zwembad in uw hotel zijn er vaak tussen de rotsen in zandstandjes waar je kunt zwemmen en van de zon genieten.

Hotels Puerto de la Cruz Hotels Playa de Las Americas Hotels Los Christianos

Hotels Adeje Hotels Arona Hotels San Miguel de Abona